Top 5 Wednesday: Favorite Angsty Romances



Здравейте!

Време е за следващата тема от Top 5 Wednesday, а именно да изброя 5 от любимите си двойки от angsty romances (едни от най-любимите ми, които не знам как да преведа на български затова го оставям така). Темата ми хареса много и щом я видях реших да пиша за нея, а ако ви са интересни и другите теми и искате да разберете нещо повече за тази рубрика цъкнете тук за линк към групата в Goodreads.

Само тук ще ви вметна дефиницията за angsty (definition: adj.: describes a situation or literary piece which contains dark, depressing, angry, and/or brooding emotions from the participating characters)

1. "Ugly Love" - Майлс и Тейт
Обожавам книгата, обожавам героите и в частност тези двамата, които са главните разбира се. Четейки дефиницията за angsty тези двамата са идеални и ги слагам на 1-во място, защото са от любима моя книга. Цялата история от миналото на Майлс е доста тъжна и мрачна и го е направила изключително коравосърдечен в настоящето, от там има доста драма и проблеми с Тейт, следователно мисля, че са идеалната двойка за тази класация. 

2. "Красив Негодник" - Клоуи и Бенет
Тези двамата са ми страшни любимци. Невероятно забавни и прекрасно изградени персонажи. Обичаха се и бяха готови във всеки момент да си откъснат главите. Цялата поредица "Красив" е страхотна и забавна и точно заради такива герои като Клоуи и Бенет бих искала да я препрочитам отново и отново.

3. "Красиво Бедствие" - Травис и Аби
Знам, че Травис е любим герой на много от нас. Той е олицетворението на "лошото момче", но в тази история Аби всъщност е тази с мрачното минало. Тя е страхотно изграден "badass" герой с мистериозно и в крайна сметка доста интересно минало. Разбира се и в тяхната двойка си имаше проблемите, караниците и глупавите решения, но определено си ми остават в сърцето като една любима двойка.

4. "Ще те чакам" - Камерън и Ейвъри
Ееех, тази книга искам да я препрочета. Много хубава история със забавни герои. Тук отново главната героиня е имала трудно минало оставило я с доста мрачни и неприятни емоции, а Камерън е момчето, което лекува раните ѝ и показва как отново да вярва във всичко.

5. "Archer's Voice" - Арчър и Бри
Невероятно история с много силни герои. Арчър е идеалният герой за тази категория. Има проблем, който прави живота му от части труден и доста самотен докато в живота му не се появява Бри, която запълва празните местенца в душата и ежедневието му.





0 Comentarios